Elize van Veen

Elize van Veen

Advocaat

De aanvoerder van de ploeg, met een enorme drang tot presteren. Elize wil altijd winnen. Vroeger op het voetbalveld, nu in de rechtbank én daarbuiten. Winnen is voor haar het hoogst haalbare bereiken en dat kan ook betekenen: samen met de andere partij tot de beste oplossing komen zonder het aan te laten komen op een juridische strijd.

Haar grote sportieve passie is nu body attack: een vorm van fitness waarin je een uur lang tot het gaatje gaat en het uiterste van je hele lichaam vraagt. Elize is hard voor zichzelf en als het nodig is ook voor haar cliënten. Ook zij moeten immers een doel voor ogen hebben en weten wat ze uit een zaak willen halen.

Als voetballer was Elize aanvoerder, de speler waarbij anderen aanklopten voor raad. Deze verantwoordelijkheid heeft zij ook als eigenaar van Karakter Advocaten. Het team steunen en alles geven voor de overwinning; daar haalt zij haar positieve energie uit.

Elize heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– personen- en familierecht
– verbintenissenrecht
Deze registratie verplicht Elize om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.