Onze advocaten staan voor u klaar om te helpen!

Of het nu gaat om het juridisch inrichten van uw bedrijf, het opstellen van (arbeids)contracten, algemene voorwaarden, een reorganisatie, ontslag, zieke werknemers, incasso’s of een echtscheiding, wij kunnen u adviseren welke stappen u kunt nemen en welke zaken u zeker niet moet vergeten.

Hoe fijn is het als iemand anders die juridische rompslomp voor u op een rij zet en dingen oplost! Wij doen dit graag.

Een van onze klanten

“Voor een grote opdracht hebben we vooraf door Karakter de voorwaarden van onze opdrachtgever laten checken en hierdoor hebben we de risico’s op grote claims voorkomen en valt bovendien alles binnen de verzekeringsvoorwaarden. Een kleine investering met grote financiële voordelen.”

126 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,7/10

Altijd kunnen rekenen op onze juridische
expertise, zonder onverwachte kosten?
Het kan met een Karakter rechtsabonnement:
onbeperkt advies voor een vast maandtarief.

Oprecht advies

Ondernemen is net topsport. Elke dag sta je met passie op om het beste uit jezelf, je team en je omgeving te halen. Elke dag lever je een topprestatie om een stap dichterbij je doel of droom te komen.

Wij doen dit zelf en helpen ook anderen graag hierbij. Onder het genot van een goede bak koffie wisselen we graag van gedachten over het uiteindelijke doel. Wij staan voor u klaar met tips, handvatten en adviezen om het u als ondernemer makkelijker te maken.

Elize van Veen
eigenaresse Karakter Advocaten

3 redenen om voor Karakter Advocaten te kiezen

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Geen onverwachte facturen
  • Altijd de beste persoon voor uw zaak