Bob Rolink

Bob Rolink

Stagiair

“De ambitie om advocaat te worden en bekend met het leven van de topsporter. Een combinatie van Goud! Bob was op jonge leeftijd een veelbelovend tennisser, op internationaal niveau zelfs. Een slepende rugblessure stond een mogelijke echte doorbraak helaas in de weg. De drive om altijd het beste uit zichzelf te willen halen bleef gelukkig wel: zijn bachelor rechtsgeleerdheid heeft hij inmiddels afgerond, de master arbeidsrecht is het volgende doel.

Getriggerd door de sportieve uitstraling van het kantoor meldde Bob zich bij Goud Advocaten voor een werkstage waarin hij ons team op alle mogelijke manieren ondersteunt. Als teamspeler bij uitstek dus. Het zal niet toevallig zijn dat hij tegenwoordig meer plezier beleeft aan het dubbelspel dan aan de singles in het tennis.

Als hij eenmaal begonnen is aan zijn master hoopt hij van nog grotere waarde te zijn dan hij nu al is. Voor zijn ambitie om zelf advocaat te worden zal zijn tweede loopbaan – Bob is ook gediplomeerd tennisleraar – even naar de achtergrond gaan. Maar waar mogelijk maakt hij tijd vrij om jong talent de slag te leren.”