Anne Jo Broekhuizen – Termaat

Anne Jo Broekhuizen – Termaat

Advocaat

Ooit kwam ze haar eerste praktijkervaring opdoen als stagiaire en ze is nooit meer vertrokken… Gelukkig maar! Anne Jo is inmiddels afgestudeerd, beëdigd en is daarmee naast Elize de tweede behandelend advocaat bij Karakter Advocaten.

Ze is de middenvelder binnen ons team, zowel bedreven in de verdediging als in de aanval. Met oog voor de mens achter het familierecht – haar specialisatie – werkt ze doelgericht en bevlogen naar de beste oplossing, waarbij in scheidingssituaties het belang van de kinderen zwaar meeweegt. Komt het toch aan op een procedure, dan zet ze haar juridische kennis en ervaring in voor het beste resultaat.

Als scholier reed ze paard en dat blijft haar grote sportieve liefde. Tegenwoordig zoekt ze als het even kan de sportschool op én houdt ze de conditie op peil met het woon-werkverkeer op de fiets tussen kantoor en huis.

Anne Jo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– personen- en familierecht

Deze registratie verplicht Anne Jo om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.