Sophie van Schaik

Sophie van Schaik

Juridisch medewerker

Vanuit het verre noorden van het land – ze zit in het derde jaar van haar bachelor rechten in Groningen – staat onze voormalige stagiaire Sophie ons nu een dag in de week bij als juridisch medewerker. Wellicht hoeft ze tijdens de volgende fase van haar studie minder ver naar Gorinchem te reizen: haar master gaat ze immers volgen in Amsterdam.

Ze had een goede stage en dat goede gevoel was wederzijds. Hoe kon dat ook anders, met zo’n sportieve advocaat in wording? Sterker nog: Sophie is waarschijnlijk de meest veelzijdige sportvrouw van ons allemaal. Ze sloeg haar eerste golfballen al weg op haar zesde (!), ze toonde haar sierlijkheid als kunstschaatser, ze is nog altijd actief op de tennisbaan én ze is Landes skileraar, wat betekent dat ze ook gevorderde skiërs lesgeven mag.

Als ze kiezen moet, ligt daar haar hart: in de besneeuwde bergen. Ze houdt van het avontuur en zoekt graag de randen van haar mogelijkheden op. Leergierig en vastbesloten om alles uit zichzelf te halen; wij hopen nog lang van die eigenschappen gebruik te maken!