Miranda Koelewijn – Van Diermen

Miranda Koelewijn – Van Diermen

Juridisch secretaresse

Met haar sociale inborst en haar flexibele inzetbaarheid is Miranda de ideale teamplayer. Ze brengt bovendien veel ervaring met zich mee, in administratie en personeelszaken bij grote organisaties, en met voldoende ervaring aan boord gaat elk team beter varen. Dat geldt dus ook voor het onze!

Ons sportieve Karakter klikte direct met Miranda’s eigen sportiviteit. Zo begon ze haar werkzame leven bij de landmacht, waar fitheid en prestatiedrang tot de basisvaardigheden behoren. Die draagt ze ook privé nog altijd uit. Ze is enthousiast hardloper – ze heeft onder andere de Dam-tot-Damloop en de Zandvoort Run (deels over het Formule 1-circuit) op haar CV staan – en doet daarnaast aan fitness/bodypump in de sportschool. In het verleden speelde ze basketbal; net als in haar werk kan ze zich dus zowel individueel als in teamverband prima redden.

Door sterk en fit te blijven voorkom je fysiek ongemak en blijf je mentaal scherp, zo is ze overtuigd. Sporten zal ze dan ook blijven doen tot de laatste snik!