Hellen de Werd

Hellen de Werd

Advocaat (senior)

Een teamspeler met een enorme winnaarsmentaliteit. Dat is een aanwinst voor elk team. Hellen is als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht. Na haar verhuizing van Amsterdam naar deze regio heeft ze de transfer naar Karakter Advocaten gemaakt en met die versterking zijn wij erg blij.

Haar teamgeest komt tot uiting in haar betrokkenheid bij meerdere verenigingen van vakgenoten. Maar ook in haar voorliefde voor arbeidsrecht, bij uitstek het vakgebied waarin het menselijke aspect voorop staat.

Hellen is een bevlogen skiër, trekt er graag met de motor op uit en wil in haar nieuwe woonomgeving de bootcamps weer opzoeken. Het langst was ze voetballer, bij MKB in geboorteplaats Maren-Kessel. Daar genoot ze van de gezelligheid van de teamsport, maar was ze daarnaast de sportieve aanjager, want ze wilde wél winnen.

Winnen wil ze ook in haar werk altijd. Dus ligt de lat hoog: ze wil de beste advocaat zijn die er is. Dat vraagt doorzettingsvermogen en perfectionisme, in dienst van de cliënt. Of het nu op procederen aankomt – voor Hellen de ultieme uitdaging in haar vak – of in het vinden van een andere, betere oplossing; ze zal nooit opgeven voor ze het beste resultaat heeft bereikt.

Hellen is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en is cum laude geslaagd voor de specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie.

Hellen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
– arbeidsrecht
Deze registratie verplicht Hellen om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.